Grillede kyllingvinger med tomatsalsa

Kyllingvinger er deilig snacks, og spesielt godt når det er sommer og sol. Enkelt å tilberede, masse smak, og i den stilen du selv liker. I dag passer det godt med en rimelig fransk vin.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 
 

Grillede kyllingvinger med tomatsalsa

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

1 pakke Prior kyllingvinger
1 spiralloff eller baguette
olivenolje
hvitløk
chiliolje
Tomatsalsa:
3 finhakkede tomater
3 ss finhakker frisk basilikum
4 ss olivenolje
1-2 finhakkede hvitløksbåter
salt
pepper

Fremgangsmåte

Gni kyllingvingene inn med chiliolje.

Skjær loffen i skiver og gni dem inn med hvitløk og olivenolje. Legg skivene på grillen og stek dem raskt på hver side.

Finhakk tomater, basilikum og hvitløk. Bland dette sammen med olivenolje, salt og pepper. Legg tomatsalsaen på de grillede loffskivene.

Træ kyllingvingene på spyd og server dem sammen med loffskivene og tomatsalsaen.

Her finner du flere oppskrifter med kyllingvinger

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen