DAGENS RETT: Grillet kylling slik du ikke har smakt den før
Dagens rett

Grillet kylling slik du ikke har smakt den før

Denne oppskriften på grillet kylling er så god at du bør vurdere å lage ekstra stor porsjon.

Blir det noe til overs, sørger restene for at du kan glede deg til middag dagen etter. For kyllingkjøttet blir ekstra saftig og smaksrikt med denne framgangsmåten.

Med denne hvitvinen til blir det virkelig fest

Flere lekre kyllingretter finner du her

Her kan du registrere deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
 

Grillet kylling med smak av honning

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

40 minutter

Ingredienser

1 stk
Honningmarinade

Fremgangsmåte

Legg kyllingbitene i en ildfast form sammen med løkbåter, sitronskiver og rosmarinkvister. Pensle kyllingen med honningmarinaden.

Sett formen i ovnen på 180 grader til kyllingbitene er gjennomvarme og løkbåtene møre - ca 25 minutter.

Server gjerne potetstappe og kokte grønnsaker ved siden av.

Flere lekre kyllingretter finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen