Gulasjsuppe

Masse grønnsaker og godt kjøtt er en god start når du skal tilberede dagens middag. Her er det bare å kutte opp ingrediensene og frese i vei - gjerne mens du koser deg med et glass av dagens rødvinstips.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Gulasjsuppe

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

 
 
3 stk
2 stk
0.5 stk

Fremgangsmåte

Skjær kjøttet i små terninger og paprikaen i tynne strimler. Skjær poteter og løk i terninger og purren i ringer. Fres løken i en kjele, ha i kjøtt og presset hvitløk og brun lett. Rør i tomatpuré og tilsett poteter, purre, paprika og buljong. La det koke ca 15 minutter. Smak til med krydder.

Tips:
I stedet for buljong kan du lage din egen kraft. Her er oppskriften

Server med godt brød til.

Her finner du over 300 oppskrifter så vel norske som asiatiske, varme og kalde

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen