Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Havkylling
Fremgangsmåte
Åpne kamskjellene med en kniv. Fjern den lille muskelen og frigjør det runde, hvite skjellkjøttet. Legg dem i iskaldt vann mens du lager sausen.
Fres løk og hvitløk til løken er blank. Tilsett vin og laurbærblad og la det koke noen minutter. Ha i resten av ingrediensene og kok opp. Stek kyllingfiletene med salt og pepper i 3-4 minutter på hver side og la dem hvile like lenge.
Stek kamskjellene i litt olje ved høy temperatur 1/2-1 minutt på hver side. Server kyllingfilet skåret i skiver, kamskjell, krabbekjøtt, lettkokt asparges og krabbesaus. Pynt med krabbeklo og grønt. Spis med kokte poteter eller ris.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 246.50 kr Bestillingsutvalget87 POENG