Helstekt makrell
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Rens og tørk fisken og vend dem i en blanding av mel, salt og pepper. Fyll dem gjerne med persille. Makrellen kan grilles, eller smelt smøret i en stor stekepanne og stek fisken ved middels varme ca 4 minutter på hver side.
Ha eventuelt litt rømme i pannen mot slutten av stekingen.
Her finner du gode oppskrifter på sjømat på grillen
Og her finner du veldig mange deilige grillretter
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Oppskrift fra boken mormor.com avBorghild Fiskå og Ruth-Hege Holst,utgitt på Gyldendal Forlag.
Drikke som passer til denne oppskriften

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
