Dagens rett

Helstekt svinefilet

Indrefilet på en onsdag er kanskje ikke vanlig kost. Det fortoner seg umiddelbart som en svært så kostbar middagsrett, men vi skal huske på at tilbehøret er minimalt samt av den rimelige sorten. Hvilket også er tilfellet for vinforslaget som selvsagt følger med.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Helstekt svinefilet

Antall porsjoner

4

Ingredienser

0.5 ts
0.25 ts
smør/margarin til steking

Fremgangsmåte

Gni fileten inn med salt og pepper og brun den raskt på alle sider. Ta fileten opp av panna og legg den over i et ildfast fat. Sett inn i forvarmet ovn på 225 °C i ca. 8-10 minutter hvis du vil ha en rosa kjerne, i ca. 10-15 minutter hvis du ønsker den gjennomstekt.

Server med smørstekte poteter - gjerne mandelpoteter - asparges og fløtesaus smakt til med soyasaus og syltet pepper.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen