Guide

Skinnstekt norsk kveite med hjertesalat og trĂžffel
Redaksjonen
14 September 2016 - 11:00
- 1. Slik tilbereder du kveite
- 2. Syltet kveite pÄ endive- og ruccoulasalat
- 3. Asiatiskinspirert carpaccio med kveite
- 4. Tempura av kveite
- 5. Kveite med parmaskinke, salvie og parmesankremsaus
- 6. Skinnstekt norsk kveite med hjertesalat og trĂžffel
- 7. Kveite i det grĂžnne
- 8. Stekt kveite med kantarellstuing, blÄbÊrsaus
- 9. Kveite med hasselbackpoteter og rĂždbetesaus
- 10. Grillet kveite med tomat- og kongekrabbelasagne
Skinnstekt kveite med hjertesalat-saus og trĂžffel

FremgangsmÄte
- Forvell salaten i lettsaltet vann og avkjĂžl raskt i isvann.
- Sauter sjalottlĂžken i litt smĂžr, tilsett kyllingkraft, la det koke til lĂžken er mĂžr (ca 10 minutter).
- KjĂžr salaten i blender med kraften og monter sausen med smĂžret (tilsett terninger med kaldt smĂžr mens du visper).
- Smak til med salt og hvit pepper samt sitronskall.
- Stek fisken pÄ skinnsiden i litt olje med salt og pepper til kjernetemperaturen er pÄ ca 45 grader, snu den med skinnsiden opp og dra av skinnet fÞr servering.
- Legg sausen i bunnen av tallerken drypp nĂžttesmĂžret rundt. Avslutt med fisken.
- HĂžvle rikelig med sort trĂžffel over.
Her har du mange oppskrifter pÄ kveite
Les ogsÄ: Kveite kan serveres til enhver anledning med spennendne oppskrifter
Bli abonnent pÄ aperitif + og oppnÄ store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
86 POENG
- 1. Slik tilbereder du kveite
- 2. Syltet kveite pÄ endive- og ruccoulasalat
- 3. Asiatiskinspirert carpaccio med kveite
- 4. Tempura av kveite
- 5. Kveite med parmaskinke, salvie og parmesankremsaus
- 6. Skinnstekt norsk kveite med hjertesalat og trĂžffel
- 7. Kveite i det grĂžnne
- 8. Stekt kveite med kantarellstuing, blÄbÊrsaus
- 9. Kveite med hasselbackpoteter og rĂždbetesaus
- 10. Grillet kveite med tomat- og kongekrabbelasagne
Forsiden akkurat nÄ