Pølser er et selvfølgelig innslag i feriemenyen. De smaker selvsagt veldig godt som de er, men varier gjerne som i denne lettlagete og velsmakende lapskausen. Kanskje du bare har rester fra ferien og må ta til takke med pølser på en mandag, ja, da er det all grunn til å rope hurra, for det blir veldig godt.
Flere lekre pølseretter finner du her
Alt du trenger å vite om pølser
Pølselapskaus
Fremgangsmåte
Vask, rens og del opp poteter og grønnsaker.
Kok opp vannet i en kjele og ha i potetene og grønnsakene.
Del baconskiver og pølse i små biter, og stek dem lett i stekepanna.
Når potetene og grønnsakene er nesten møre tilsettes kjøttet.
La alt trekke noen minutter til det er varmt.
Smak til med salt og pepper. Servér lapskausen med flatbrød til.
Alle de gode pølseoppskriftene finner du her
Tilbehør til pølsene finner du her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG
-
82 POENG