Dagens rett

Dette er skikkelig høstferiemat

Ingenting smaker så godt som god gammeldags slow husmannskost. Men ikke alle retter tar like lang tid å lage. Derfor er denne oppskriften super i ferien.

Pølser er et selvfølgelig innslag i feriemenyen. De smaker selvsagt veldig godt som de er, men varier gjerne som i denne lettlagete og velsmakende lapskausen.

Se alle våre oppskrifter med pølse

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
 

Pølselapskaus

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

4 skiver
1 l
1 ts
0.5 ts

Fremgangsmåte

Vask, rens og del opp poteter og grønnsaker.

Kok opp vannet i en kjele og ha i potetene og grønnsakene.

Del baconskiver og pølse i små biter, og stek dem lett i stekepanna.

Når potetene og grønnsakene er nesten møre tilsettes kjøttet.

La alt trekke noen minutter til det er varmt.

Smak til med salt og pepper. Servér lapskausen med flatbrød til.

Oppskrifter med pølse

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

 

Foto: Matprat.no

Forsiden akkurat nå

Slik ble Barcelona et ølmekka

Når noe først får grep i Barcelona, så skjer det raskt. Øl er på kort tid blitt en av de hotteste trendene i verdensbyen. De nye bryggeriene innenfor bygrensene vender derfor blikket hjemover etter å ha gjort seg bemerket utenlands. Les hele saken

Herfra kommer det steinbra viner

Frankens gammelmodige flaskevalg til tross, er innholdet i de beste flaskene med silvaner og riesling noe av det fremste som produseres i Tyskland. Og de historiske “Steinweine” er fortsatt blant regionens beste. Les hele saken

Til toppen