DAGENS RETT: Pølselapskaus

Dagens rett Pølselapskaus

Dette er skikkelig høstferiemat

Ingenting smaker så godt som god gammeldags slow husmannskost. Men ikke alle retter tar like lang tid å lage. Derfor er denne oppskriften super i ferien.

Pølser er et selvfølgelig innslag i feriemenyen. De smaker selvsagt veldig godt som de er, men varier gjerne som i denne lettlagete og velsmakende lapskausen. Kanskje du bare har rester fra ferien og må ta til takke med pølser på en mandag, ja, da er det all grunn til å rope hurra, for det blir veldig godt. 

Flere lekre pølseretter finner du her

Alt du trenger å vite om pølser

 

Pølselapskaus

Fremgangsmåte

Vask, rens og del opp poteter og grønnsaker.

Kok opp vannet i en kjele og ha i potetene og grønnsakene.

Del baconskiver og pølse i små biter, og stek dem lett i stekepanna.

Når potetene og grønnsakene er nesten møre tilsettes kjøttet.

La alt trekke noen minutter til det er varmt.

Smak til med salt og pepper. Servér lapskausen med flatbrød til.

Flere lekre pølseretter finner du her

Alt du trenger å vite om pølser

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen