Holder fortsatt koken

Holder fortsatt koken

Kokkevinen duger til langt mer enn å brukes i matlaging. Siste årgang ut er som skapt for sommerlige behov. 

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Sommerspalten "Gjensyn"
Apéritif smaker i løpet av et år svært mye god vin. Mange av disse fortjener en ekstraordinær omtale, derav spaltene Ukens vin og Godbiter i pollisten .
I sommerferien tar begge spaltene fri, men for Ukens vin benytter vi likevel sommerukene til å hente opp igjen noen av pollistens aller beste kjøp. Viner som år etter år beviser sin kvalitet ved å stikke seg ut i mengden av polets tilbud.
Vi har valgt å kalle denne sommerspalten " gjensyn ", men du som abonnerer på Ukens vin vil motta disse tipsene på e-post.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Flavours Rosso har fått en oppstramming siden forrige årgang samtidig som flasken, Flavours Langhe Rosso 2013 (59305) og boksen, Flavours Langhe Rosso 2013 (52028) , har akkurat samme innhold. Forbedringen består i at det nå kun er dolcetto og nebbiolo som er drueråvarene.

Stor saftighet

Dolcettodruene kommer fra enkeltvinmarken Madonna delle Neive i Serralunga og nebbiolodruene fra Monforte . Begge meget solide adresser. Det forklarer den økte fastheten og raffinementet. Selv om flasken oppleves å ha noe større fylde, har begge stor saftighet til felles.

I mange polutsalg

Det gjør begge til gode alternativer til så vel sommerlig mat som favoritter som pasta kylling og svin. Flasken tåler ikke uventet noe mer kraft i maten, og boksen passer også veldig godt til hvit fisk. Dessuten er både flasken og boksen å få i svært mange polutsalg.

 
Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille denne ukens vintips trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Flavours Langhe Rosso 2013

Produsent:
Gemma
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Piemonte
Pris:
126,00 kr
Varenummer:
59305
85 Poeng
Les smaksnotatene »
 

Flavours Langhe Rosso 2013

Produsent:
Condizionato da Gemma
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
3.000l
Land:
Italia
Område:
Piemonte
Pris:
349,90 kr
Varenummer:
5202801
81 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

 
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen