Dagens rett

Hvitløkssuppe - Sopa de ajo

Dagens rett har La Mancha i Spania som utgangspunkt. Derfor er også alle de fire vinforslagene viet produkter fra dette landet. Imidlertid er det fremfor alt sherry vi anbefaler deg til denne retten. Alternativt er jo vann et nytbart drikke til en sådan suppe!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Hvitløkssuppe - Sopa de ajo

Fremgangsmåte

Kok opp vann eller kraft. Fres hvitløk og brød i oljen til alt er lett gyllent men ikke svidd. Tilsett paprika, rør rundt og la krydderet få sette seg i løpet av 20-30 sekunder.

Ha i kokende vann eller kraft. La småkoke i 10-15 minutter under lokk. Pisk sammen eggene og tilsett suppen mens du rører godt. Hell over i en stor suppeterrin.

Dryss over finhakket bladpersille og server med en gang sammen med en skål med revet manchego-ost (alternativt parmesan hvis du ikke får tak i den spanske osten).

Server med spansk spekemat og en salat.

pris pr porsjon ca 5-7 kroner

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen