Hvitløkssuppe - Sopa de ajo
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Kok opp vann eller kraft. Fres hvitløk (finhakkete) og brød i oljen til alt er lett gyllent men ikke svidd. Tilsett paprikapulveret, rør rundt og la krydderet få sette seg i løpet av 20-30 sekunder.
Ha i kokende vann eller kraft. La småkoke i 10-15 minutter under lokk. Pisk sammen eggene og tilsett suppen mens du rører godt. Hell over i en stor suppeterrin.
Dryss over finhakket bladpersille og server med en gang sammen med en skål med revet manchego-ost (alternativt parmesan hvis du ikke får tak i den spanske osten).
Server med spansk spekemat og en salat.
Se alt du kan bruke gammelt brød til
Her finner du mange flere deilige supper
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 Poeng
Barranco Oscuro Brut Nature 2015
Spania
Volum: 0.750 Pris: 335,00 Bestillingsutvalget -
89 Poeng
Colosia Fino
Spania
Volum: 0.380 Pris: 229,00 Bestillingsutvalget -
89 Poeng
Barranco Oscuro V de Valenzuela 2016
Spania
Volum: 0.750 Pris: 355,10 Bestillingsutvalget -
90 Poeng
Lustau En Rama Fino de El Puerto 2020
Spania
Volum: 0.500 Pris: 228,00 Bestillingsutvalget