Løksuppe som i Provence

Fremgangsmåte
Surr løken i smør til den er blank og myk. Dryss over mel og rør godt. Tilsett vin, vann, buljong og krydder. Kok alt opp under lokk ved svak varme 15-20 minutter. Smak suppen til og ha eventuelt i mer vin.
Fordel den varme suppen i ildfaste suppeskåler/tallerkner.
Rist brødskivene i brødrister eller ovn og legg dem på toppen av hver suppeskål. Strø på revet ost og gratiner i ovnen til osten har smeltet.
I stekeovnen ved 250 grader, til osten har smeltet.
Her finner du mange flere gode supper
Flere deilige kjøttsupper finner du her
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
82 POENG
-
90 POENG
-
90 POENG
-
90 POENG