Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Italiensk omelett med spinat og parmesan
Antall porsjoner
1
Tilberedningstid
Ingredienser
2
stk
2
ss
stk
stk
Fyll
70
g
0.5
stk
1
stk
1
ss
Pynt
Fremgangsmåte
Skyll spinaten godt og la vannet renne av. Hakk rødløken og fres den lett i litt smør sammen med hakket hvitløk. Ha i spinat og fres den til den faller sammen.
Visp eggene lett sammen med vann, salt og pepper. Hell røren i en varm stekepanne. Trekk røren inn mot midten slik at massen på toppen flyter ut til sidene.
Ha på fyll og brett omeletten sammen. Serveres straks gjerne med ristede pinjekjerner over, en frisk salat og godt brød.
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Her er det mange oppskrifter på deilige omeletter
Andre oppskrifter med egg finner du her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Astrid Hals
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 Poeng
André Jacquart Experience Premier Cru Blanc de Blancs Brut
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 424,90 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Ringnes Extra Gold
Norge
Volum: 0.330 Pris: 36,70 Basisutvalget -
89 Poeng
Montchovet Cremant de Bourgogne
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 289,90 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Lindemans Gueuze
Belgia
Volum: 0.380 Pris: 46,90 Bestillingsutvalget -
82 Poeng
Rotari Riserva Brut 2014
Italia
Volum: 0.750 Pris: 179,90 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
7 Fjell Fløien IPA
Norge
Volum: 0.330 Pris: 49,90 Bestillingsutvalget

I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn
her
.
Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send
DAGENS
til
2004
, og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag.
Les mer her
(klikk)
Les Dagens rett på WAP
Send
MAT
til
2244
, og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP.
Les mer her
(klikk)