Kålrotsuppe

En suppe fungerer strålende som et raskt middagsmåltid en mandag ettermiddag. Akkurat nå er det mange ferske og smakfulle grønnsaker å finne i dagligvarebutikken. Benytt derfor anledningen til å styrke kroppen med mat fra høstens deilige spiskammer.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

En veldig enkel kålrotsuppe

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

0.5 kg
100 g
0.5 stk
100 g

Fremgangsmåte

Vask og del opp grønnsakene i biter og kok dem til de er møre. Mos dem med stavmikser eller i en foodprocessor.

Ta vare på kokevannet: det skal i suppa! Tilsett melk og fløte, og smak til med salt, pepper og buljong.

Kok opp. Spe med mer vann eller melk til passe tykkelse. (Suppa tykner hvis den står en stund).

Tips:
Server suppen med brød, litt hakket timian eller persille og gresk yoghurt på toppen.

Her finner du mange flere deilige supper

9 lettlagete supper å ta med på tur

 Slik lager du kraft selv

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen