Kirsebærgrillet indrefilet

Mmmøøørere kjøtt enn indrefilet skal du lete lenge etter. Med asparges og litt småløk blir dette bare lekkert. Selvsagt må vi ha noe standsmessig i glasset, og valget falt på en flott toscaner som du også får kjøpt i halvflasker.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kirsebærgrillet indrefilet

Fremgangsmåte

Lag marinade av kirsebærlikør, olje og pepper. Legg indrefileten i en stor plastpose og hell dette over. La den ligge i marinaden natten over, eller lenger.

Ta fileten ut av marinaden, pensle den med olje, ha på salt, og grill den ved god varme til den blir fint brun rundt det hele. Snu ofte.

Reduser grillvarmen og stek den videre ca. 35-45 minutter. Bruk steketremometer i midten av fileten. Når det viser 60-65° C hvis du ønsker det medium stekt. La det hvile minst 15 minutter før det skjæres opp.

Vask og skrell grønnsakene og pakk de inn i aluminiumsfolie med en smørklatt i passe porsjonspakker. Grill de sammen med fileten i ca. 8-10 minutter.

Sausen:
Lag saus etter anvisning på pakken. Tilsett kirsebærkompott. Smak til med salt og pepper.

Server indrefilet med foliebakte grønnsaker og saus.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen