Klappet og klart for påske

Klappet og klart for påske

Med denne vinen i bagasjen er du garantert en smaksrik påske. 

Nå kan du gratis få godbiter i pollisten som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Roagna Barbaresco Selezione Luca Roagna 2007 (59544) er en aromatisk vin med mange av vinstilens klassiske toner som eksotisk trevirke, krydder og modne røde bær. I tillegg fin syrefriskhet, bra fylde og faste, men slanke tanniner. 

Den er dessuten en vin som tåler en støyt, og det er fornuftig med tanke på at den skal fraktes et stykke, ut og inn av bagasjen, og kanskje oppbevares under mindre gunstige forhold – enten for varmt eller for kaldt – akkurat slik det er på en (gammeldags) hytte.

Karaffel eller romslige glass

Selv om fire år ikke er noen alder for en god barbaresco, er den absolutt drikkeklar. Det er mye på grunn av årgangen 2007 som ikke har det samme trøkket som 2006 , men som til gjengjeld gir en vin som altså smaker fortreffelig denne våren. 

Det vil si, har du mulighet til å helle den i en karaffel, så gjør det. Belønningen er en langt mer åpen vin med større munnfølelse. Uansett bør du i hvert fall sørge for at den serveres i romslige glass, det fortjener både vinen og du.
 
Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille vinen trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Roagna Barbaresco Selezione Luca Roagna 2007

Produsent:
Az. Agr. Roagna
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Piemonte
Pris:
239,90 kr
Varenummer:
5954401
88 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Godbiter i pollisten som e-post:
Hver onsdag , altså én dag før alle andre kan lese om det, får du som abonnerer på godbiter i pollisten en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis . Les mer her (klikk) og bli abonnent.

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen