Dagens rett Kebab med lam og kantarell

(Bilde: Matprat/Aina C. Hole)

Kortreist kebab lager du best selv

Norsk lam og kantareller får en genial ramme i form av denne kebaben. Topp til fredagskosen.

Når det er norsk lammekjøtt i butikken, er det lite som smaker bedre enn det. Men det finnes mye inspirasjon å hente utenfor Norges grenser, blant annet fra Midtøsten. Denne lammekebaben kommer du til å lage flere ganger.

Flere gode lammeretter finner du her

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

 

Skogkebab med lam og kantarell

Fremgangsmåte

Stek kjøttet i olje eller margarin med krydder, hvitløk og chili i middels varm panne i et par minutter.

Tilsett kantareller og stek videre i et par minutter ett minutt.

Vend inn strimlet vårløk og server i pitabrød med yoghurt naturell.

 
Tips: Prøv gjerne denne retten med viltkjøtt som hjort, elg eller reinsdyr.
 
 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Aina C. Hole

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Forsiden akkurat nå

Til toppen