Dagens rett

Kortreist kebab lager du best selv

Norsk lam og kantareller får en genial ramme i form av denne kebaben. Topp til fredagskosen.

Nå er det lammekjøtt i butikken og det er lite som smaker bedre enn norsk lam. Men det finnes mye inspirasjon å hente utenfor Norges grenser, blant annet fra Midtøsten. Denne lammekebaben kommer du til å lage flere ganger.

 
Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
 

Skogkebab med lam og kantarell

Fremgangsmåte

Stek kjøttet i olje eller margarin med krydder, hvitløk og chili i middels varm panne i et par minutter.

Tilsett kantareller og stek videre i et par minutter ett minutt.

Vend inn strimlet vårløk og server i pitabrød med yoghurt naturell.

 
Tips: Prøv gjerne denne retten med viltkjøtt som hjort, elg eller reinsdyr.
 

Sendt inn av

Foto: Aina C. Hole

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Forsiden akkurat nå

Slik ble Barcelona et ølmekka

Når noe først får grep i Barcelona, så skjer det raskt. Øl er på kort tid blitt en av de hotteste trendene i verdensbyen. De nye bryggeriene innenfor bygrensene vender derfor blikket hjemover etter å ha gjort seg bemerket utenlands. Les hele saken

Herfra kommer det steinbra viner

Frankens gammelmodige flaskevalg til tross, er innholdet i de beste flaskene med silvaner og riesling noe av det fremste som produseres i Tyskland. Og de historiske “Steinweine” er fortsatt blant regionens beste. Les hele saken

Til toppen