Slik lager du kylling i stekt ris

Hvitt kjøtt er for de fleste barn nesten alltid et populært middagsinnslag. Sammen med ris blir det hele riktig så velsmakende, og for de litt større barna toppes det hele med hvitvin i glasset.

Kylling i stekt ris

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

ha

0.5 stk
fennikel
0.25 stk
purre
0.25 stk
chili
3 stk
sjampinjong

Fremgangsmåte

Skjær fennikel og sellerirot i små biter og stek noen minutter i olje i en wok eller en stor panne. Skjær purre, chili og kylling i strimler og ha i pannen sammen med finhakket ingefær.

Stek til kyllingkjøttet er lett brunet. Tilsett sjampinjong og stek videre i noen minutter.

Ha i kokt ris og stek til den tar litt farge. Tilsett tinte erter og varm dem gjennom.

Drypp over litt soyasaus.

Tips:
Hvis du ikke har frisk ingefær kan du bruke 1 ts malt ingefær.

 Her finner du veldig mange oppskrifter med kylling

Vil du bruke ris i andre retter er oppskriftene her

Se alle de utvalgte deilige oppskriftene med fennikel

Her finner du alle oppskriftene vi har med fennikel

Fennikel kan også brukes i desserter - bare se denne oppskriften

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av

Foto: rusak

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

//]]]]>
]]>   
Kilde:
 
 
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Du velger selv om du vil dele noen av dine oppskrifter med andre brukere av Min Kokebok.

I tillegg har du full tilgang på samtlige oppskrifter i Apéritifs Kokebok samt Dagens rett og kan dermed ved ett enkelt tastetrykk legge enhver av disse oppskriftene inn i din egen kokebok. Straks du har logget deg inn på tjenesten får du opp et nytt valg for dette under samtlige oppskrifter i kokeboka, bartender og Dagens rett. Enkelt og greit. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen