Kylling i stekt ris
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
ha
Fremgangsmåte
Skjær fennikel og sellerirot i små biter og stek noen minutter i olje i en wok eller en stor panne. Skjær purre, chili og kylling i strimler og ha i pannen sammen med finhakket ingefær.
Stek til kyllingkjøttet er lett brunet. Tilsett sjampinjong og stek videre i noen minutter.
Ha i kokt ris og stek til den tar litt farge. Tilsett tinte erter og varm dem gjennom.
Drypp over litt soyasaus.
Tips:
Hvis du ikke har frisk ingefær kan du bruke 1 ts malt ingefær.
Her finner du veldig mange oppskrifter med kylling
Vil du bruke ris i andre retter er oppskriftene her
Se alle de utvalgte deilige oppskriftene med fennikel
Her finner du alle oppskriftene vi har med fennikel
Fennikel kan også brukes i desserter - bare se denne oppskriften
Her får du svært så praktiske kokketips
Sendt inn av Apéritif
Foto: rusak
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 Poeng
Haandbryggeriet Ardenne Blond
Norge
Volum: 0.500 Pris: 81,40 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
Fritz Haag Riesling 2017
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 179,90 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Boschendal Chardonnay Pinot Noir 2017
Sør-Afrika
Volum: 0.750 Pris: 179,90 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
Dinavolino 2016
Italia
Volum: 0.750 Pris: 224,90 Bestillingsutvalget
I tillegg har du full tilgang på samtlige oppskrifter i Apéritifs Kokebok samt Dagens rett og kan dermed ved ett enkelt tastetrykk legge enhver av disse oppskriftene inn i din egen kokebok. Straks du har logget deg inn på tjenesten får du opp et nytt valg for dette under samtlige oppskrifter i kokeboka, bartender og Dagens rett. Enkelt og greit. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.