Dagens rett

Kylling Marengo

En smakfull lørdagsmiddag blir det garantert dersom du serverer dagens forslag. Kylling og kreps er en deilig kombinasjon og forsterkes av hvitvin i både mat og glass.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kylling Marengo

Fremgangsmåte

Del hver kylling i 8 biter. Varm olje i en gryte og ha i kyllingstykkene. La dem bli gyllenbrune. Tilsett finhakket sjalottløk og persille og stek litt videre. Tilsett hvitvin og mosede tomater. La retten trekke ved svak varme i ca. ½ time. Smak til med salt og pepper. Anrett kyllingstykkene på serveringsfat og pynt med kokt kreps og stekt sjampinjong. Server med poteter eller ris og ha gjerne hvitvin til.

Sendt inn av

Foto: Margaret De Lange

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen