For kjøttet er allerede saftig om du bare passer på å ikke steke det for hardt. 2 minutter er faktisk maks. Med sausen og de friske grønnsakene bevares saftigheten helt til kyllingen havner i munnen. Tipper alle i familien blir fornøyd med denne løsningen for høstens første skoledag.
Dagens rett

Foto: (nadore)
Skolestarten feires med kylling-kebab
Om du bare rekker å marinere kyllingen 15 minutter før grilling/steking, gjør det stor nytte for smaken.
18 August 2025 - 00:00
Urtemarinert kylling-kebab

Fremgangsmåte
- Del hver kyllingfilet i to på langs eller skjær i terninger.
- Bland alle ingrediensene til marinaden.
- Ha kyllingen og marinaden i en plastpose, knyt posen og bland godt. Du kan også bruke en boks.
- Legg posen eller boksen i kjøleskap og la kyllingen marinere så lenge du har tid, gjerne over natten.
- Tre kyllingstykkene på spidd og stek ca. 2 minutter på hver side.
- Varm lefsene på grillen og fyll dem med kylling, salat, tomat i terninger og saus.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå