Dagens rett

Kyllinglasagne

Lasagne er en rett som ikke krever all verden av deg som skal tilberede den. Det fine er at maten ikke trenger mye pass. Den skal bare stå i oven og godgjøre seg - helt alene. Da er det fint å kunne slappe av etter dagens mas og kjas, gjerne med et glass deilig rødvin.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kyllinglasagne

Fremgangsmåte

Finhakk løk og fres den i litt olje til den blir blank. Hell over en boks hermetiske tomater og vann. Finhakk 1/2 terning hønsebuljong og dryss den i sausen. Kok opp.

Skjær kyllingkjøttet i terninger og tilsett i sausen. Smak til med oregano, salt, pepper og eventuelt litt sukker.

Smelt smør i en kjele og rør inn hvetemel til ostesausen. Spe med melk og rør godt etter hvert, for å få en fin og klumpfri saus. Smak til sausen med ost, salt, pepper og eventuelt revet muskatnøtt.

Legg lasagneplater, kjøttsaus og ostesaus lagvis i en smurt, ildfast form. Dryss over revet ost til slutt.

Sett formen i stekeovnen ved 200 °C i 35-40 minutter eller til pastaplatene er møre (kjenn etter med en kniv). Server kyllinglasagne med fargerik salat og gjerne brød ved siden av.

Sendt inn av

Foto: Lisa Westgaard

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen