Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Laksepasta
Antall porsjoner
2
Ingredienser
2
dl
0.5
dl
1
stk
150
g
eller 1 ts basilikumkrydder
litt
Fremgangsmåte
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Lag sausen mens pastaen koker: Kok opp fløte og eplecider. Tilsett presset hvitløk og la sausen koke inn til den tykner litt. Skjær fisken i terninger og la den trekke litt i den varme sausen.
Smak til med krydder og salt. Bland sausen med den nykokte pastaen og server retten i varme tallerkener. Dryss litt ost på hver porsjon.
Sendt inn av TINE Kjøkken
Foto: Alf Börjesson
Drikke som passer til denne oppskriften
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.

Skriv
Dagens
og send til
2004
, og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du
Dagens stop
og sender til
2004
.