Dagens rett

Livèche-bryst med søtpotetmos og rødvinspære

Livèche-kylling er spesialprodusert kylling etter mønster fra den franske Label Rouge-produksjonen. Navnet har den fått etter det franske navnet på urten Løpstikke. Den finnes i miljøet det kyllingen lever og er en viktig bestanddel i fôret. Da føles det også naturlig å velge fransk vin til.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Livèche-bryst med søtpotetmos og rødvinspære

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 stk
Livèchebryst
Marinade til pensling
1 dl
litt
Søtpotetmos
2 ss
litt
Vinaigrette
4 stk

Fremgangsmåte

Bland ingrediensene til marinaden og pensle Livechebrystet med den. Stek på 180 °C i ca. 40 minutter.

Kok søtpotetene møre og mos dem. Bland inn smør, hvitløk, timian og mye fersk revet parmesan. Smak til med salt og pepper.

Skrell pærene og la stilken være på til pynt. La de koke i rødvin tilsatt kanelstang og vanilje  (vaniljestangen deles på langs og skrap ut frøene) til de blir møre.

Serveres med ekebladsalat og en søtlig vinegrette - eller spinat som er surret lett i panne med hakket hvitløk. Hell noen dråper god balsamico eddik over til slutt.

Serveres gjerne med fersk fiken ved siden av.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen