Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Løkpai med Jarlsberg og timian
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Smelt smøret i en kjele og bland inn løk, laurbær, pepper, nellik og frisk timian. La surre til løken er nesten mør, ca. 20 minutter.
Kle formen med de tinte butterdeigsplatene. De kan gjerne kjevles sammen på forhånd. Prikk bunnen godt med en gaffel og forstek i ovnen.
Ta ut laurbær, pepperkorn og nellik og hell løken over den forstekte paibunnen. Dryss på litt salt og all osten. Stek paien til alt er gjennomvarmt og osten har smeltet.
Sendt inn av TINE KjøkkenFra kokeboken "Kitchen og Light" ved Andreas Viestad
Drikke som passer til denne oppskriften
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
