Dagens rett

Marinert Entrecote med bønne- og fennikelsalat og tomatdressing

Vi går for en smakfull entrecôte i dag. Marinering vil ofte forsinke bordets gleder, men i denne oppskriften bruker vi kjøtt som er ferdig marinert - rett fra butikken. Rik smak på retten krever en kraftigere vin.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Marinert Entrecote med bønne- og fennikelsalat og tomatdressing

Fremgangsmåte

Start med dressingen:
Hakk tomatene i små terninger og ha de i en bolle sammen med basilikum, sitronskall, sitronsaft og olivenolje. Smak til med salt og pepper.

Grill eller stek entrecotskivene i ca 3 min på hver side. Varm oljen i en panne, del bønnene i to og fres de sammen med fennikelen. Smak til med salt og pepper.

Du kan også lage grønnsakene på grillen:
Pakk de inn i litt folie og bruk smør i stedenfor olje. Steketiden er ca 15 min.

Server entrecoten med den varme bønnesalaten, tomatdressingen og en halv lime.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen