Slik lager du marinert Entrecote med bønne- og fennikelsalat og tomatdressing

Vi går for en smakfull entrecôte i dag. Marinering vil ofte forsinke bordets gleder, men i denne oppskriften bruker vi kjøtt som er ferdig marinert - rett fra butikken. Rik smak på retten krever en kraftigere vin.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Marinert entrecote med bønne- og fennikelsalat og tomatdressing

Fremgangsmåte

Mariner entrecotenskivene selv med disse gode marinadene
 
Tomatdressing:
Hakk tomatene i små terninger og ha de i en bolle sammen med basilikum, sitronskall, sitronsaft og olivenolje. Smak til med salt og pepper.

Ta entrecotene opp av marinaden. Grill eller stek entrecotskivene i ca 3 min på hver side.

Varm oljen i en panne, del bønnene i to og fres de sammen med fennikelen. Smak til med salt og pepper.

Du kan også legge grønnsakene på grillen:
Pakk de inn i litt folie og bruk smør i stedenfor olje. Steketiden er ca 15 min.

Server entrecoten med den varme bønnesalaten, tomatdressingen og en halv lime.

Se alle de utvalgte deilige oppskriftene med fennikel

Her finner du mange oppskrifter med entrecôte, også hvis du skal grille den.

Og her finner du veldig mange deilige grillretter

Mariner kjøttet selv med disse gode marinadene

Se alle våre oppskrifter på marinader og saus til grillmaten

Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen