Drikke
Matkurs 26. mars i Oslo - Slik lager du perfekt pasta

Matkurs 26. mars i Oslo - Slik lager du perfekt pasta

Norges beste kokker lærer deg hvordan du enkelt lager de lekreste pastatyper hjemme.
Redaksjonen
10 Mars 2014 - 11:00

Nå kan du bli en mester med pasta og imponere familien og venner. Først må du bli med på Apéritifs pastakurs ledet av noen av Norges beste kokker fra Kulinarisk Akademi. Det hele foregår i Mathallen. Selvfølgelig er du med på å lage pastaen selv.

Du lærer hvor enkelt du lager din egen pasta. Og du får en grundig gjennomgang av de forskjellige pastatypene som vermicelli, linguini, tagliatelle, papardelle, cannelloni, lasagne med urter, ravioli og agnelloti. Kokkene fokuserer på teknikken bak de ulike pastaene, og ikke minst når og hvordan du skal bruker dem.

Pastaen du lager får du selvfølgelig med deg hjem. Du får også servert smaksprøver av enkelte pastaer under kurset.

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Dette får du oppleve: Deltagende matkurs med Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi.     
Matservering: Ja - lett servering underveis i kurset.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Kursavgiften dekker: Se detaljert oversikt nedenfor.
Kursets språk: Norsk.

Dato og tid: Onsdag 26. mars 2014, kl. 17.00 - 20.30
Pris: kroner 995,- pr. person
Sted: Kulinarisk Akademi - Mathallen (2. etg), Maridalsveien 17 A, 0172 Oslo.

Dette kurset holdes også den 25. mars

Kulinarisk høyborg

Dette spennende matkurset blir ledet av Norges aller beste kokker ved landets ledende senter innen gastronomiens verden, Kulinarisk Akademi (KA).

KA er et nasjonalt kompetansesenter for mat og drikke. Det har som mål å være et kunnskapssentrum, læremester, inspirasjonskilde og det opplagte møtestedet for matelskere, hobbykokker og de som ønsker å foredle sin kunnskap og lidenskap for mat og drikke. Derfor har Apéritif valgt å samarbeide med KA.

Alle matkursene finner du her

Kollektivt: Buss 34 eller 54 til Møllerveien/Telthusbakken - 2 min gange derifra.

OBS: Kun 22 plasser.

Påmeldingen er bindende.

Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 09.03.14 kl. 23.59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

 
Spørsmål? Send en mail

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarene under kurset

  • Deltagende matkurs (ca 3 timer)

  • Smaksprøver under kurset

  • Kurskompendier

  • Lån av forkle under kurset

  • Lån av utstyr under kurset

  • Foredragsholdere

  • Kurslokale

Vi anbefaler deg å ta med deg komfortable sko og klær som du benytter i ditt eget kjøkken.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Oste-NM blir vorspiel for Matstreif

Finalen i Oste-NM er åpen for publikum som inviteres til å smake på i alt 303 ulike oster.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her