Dagens rett

Møre biffspyd med sataysaus

Nydelig mørt biffkjøtt med en asiatisk vri - slik skal fredagsmiddagen være!

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Møre biffspyd med sataysaus og sprø asiatisk salat

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

1 time

Ingredienser

24 stk
små sjampignoner
2 stk
Sataysaus
4 ss
hoi sin saus
Asiatisk salat
2 stk
bok choy-salat
2 bunter
2 stk
100 g
ristede cashew-nøtter
2 stk

Fremgangsmåte

La trespydene trekke i vann ca 30 min.
 
Skjær mørbradbiffene i terninger på ca 2 cm og sett annenhver bit kjøtt og grønnsaker på spydene. Brunes i panne og etterstekes i stekeovn på 170 grader i ca 5 minutter.
Sataysaus:
Ha alle ingrediensene til sataysausen i en foodprocessor/stavmikser til blandingen blir en tykk saus. Pensles over spydene før servering.
 
Kutt alle grønnsakene i mindre biter og legg alt i isvann i 5 minutter slik at alt blir crispy. Rist godt av vannet og bland.
 
Ha over en dressing av saften av 2 lime og 2 dl olivenolje, smak til med salt og pepper.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen