Slik setter du sammen et fristende koldtbord til 17. mai
Koldtbord er ingen kunst med de herlige oppskriftene du finner her.
Les hele sakenKoldtbord er ingen kunst med de herlige oppskriftene du finner her.
Les hele sakenDenne retten er en velsmakende krysning mellom spansk og arabisk tradisjon.
Les hele sakenYoghurtsalat er en sommerfavoritt som skapt for ethvert grillmåltid, og så kjapp å lage at retten også midt i ferien. Prøv den også som dip til chipsen.
Les hele sakenUtbeinete kyllinglår får en runde i en klassisk japansk marinade som matcher kyllingkjøttet godt. Topp mat til grillfesten.
Les hele sakenDisse laksespydene med tilbehør kan bli en av sommerens favoritter. Lettvint og knallgodt. Her er oppskriften.
Les hele sakenNår cæsarsalaten får grillspyd som tilbehør blir matlysten ekstra stor. Her er oppskriften.
Les hele sakenLam og pære høres kanskje litt uvant ut, men du verden så godt det smaker. Oppskriften er rask og enkel som bare det.
Les hele sakenNorske nypoteter har vært i butikken en stund allerede. De beste oppskriftene og tipsene finner du her.
Les hele sakenKylling er en råvare som lett tar til seg smak fra dets tilbehør. Når vi griller det på spyd og samtidig benytter spennende marinade blir det hele smakfullt og delikat. En fransk hvitvin fra Burgund kan med stort hell serveres til kyllingen.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele saken1,4 milliarder kinesere kan ikke ta feil. Nå er det din tur til å oppdage dumplingens smakfulle verden. Etter dette kurset kan du invitere til en gastronomisk opplevelse fra eget kjøkken.
Les hele sakenDenne søndagen i starten av september har du sjansen til å smake masser av vin fra Sør-Afrikas aller beste produsenter.
Les hele sakenPå Stock er det denne kvelden duket for bobler i ypperste klasse fra Champagne Louis Roederer, Champagne Valentin Leflaive og André Clouet satt til lekre retter som er disse edle dråper verdig.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenBryggeribaren på Nedre Foss Gård åpner dørene når 7 Fjell Bryggeri inntar hovedstaden. Nyt nydelig mat og drikke med noen av landets mest karismatiske ølfolk.
Les hele sakenKjøkkensjefen på nyåpnede, populære Grezzo har satt sammen en nydelig femretter skreddersydd til Moulin aux Moines røde og hvite toppviner.
Les hele sakenDiego Corradi fra Prà har med seg nydelige hvite og røde viner fra Veneto spesielt til Salomes venetianske kjøkken. Gjør deg klar til en kulinarisk Italiatur på forsommeren.
Les hele sakenDenne kvelden bør bli magisk, Stefan Langmann kommer med sine anerkjente roséviner og hvitviner, og Kolonihagen på Frogner har satt sammen en sommerlig meny som passer til
Les hele sakenEtter denne kvelden blir sommersesongen 2022 den beste noensinne. Show master Lars G. Rein-Helliesen er din guide gjennom vinene som gjør sommeren ekstra lys, forfriskende og hyggelig.
Les hele sakenDomaine de la Suffrene og Château de Roquefort drar i gang en vennskapelig duell om hvilke av deres sommerlige Provenceviner som passer best til kveldens delikate meny.
Les hele sakenAv 118 testede produkter er det hybrider, frukt, fatlagring og store mengder humle som kjennetegner de aller beste.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, vin eller øl helt uten.
Mens navy strength gin er det beste til en klassisk GT, her får du sågar to som fyller kravene, får du også andre gintyper som gjør det allerede store utvalget enda mer spennende. Verd å merke seg er også en fantastisk alkoholfri ingrediens til barskapet.
Det er så kort tid til 17. mai at om du ikke har kjøpt inn allerede, må du nok basere deg på det som finnes i de fleste polutsalg. Her finner du noe for enhver smak og lommebok.
Det er noen riktige perler av noen musserende viner som har funnet veien til fast plass i basishylla.
Vi spiser like mye med øynene som med munnen, og her får du full uttelling for begge.
Les hele sakenDet som tar lengst tid er å vente på at geleen stivner, så lettlaget er denne kaken.
Les hele sakenSå Stock er det denne kvelden duket for bobler i ypperste klasse fra Champagne Louis Roederer, Champagne Valentin Leflaive og André Clouet satt til lekre retter som er disse edle dråper verdig.
Les hele sakenDet mest klassiske følget til nyttårskalkunen av alle er waldorfsalat. Her får du tre forskjellige oppskrifter.
Les hele sakenDomaine de la Suffrene og Château de Roquefort drar i gang en vennskapelig duell om hvilke av deres sommerlige Provenceviner som passer best til kveldens delikate meny
Les hele sakenDet er i hvert fall tilhengerne av hvit og grønn asparges enige om, nemlig at hollandaise er det beste tilbehøret.
Les hele saken