Nå kan du smake legendariske Rioja-viner

Vinkurs 19. september i Oslo

(Bilde: AnthiaCumming)

Nå kan du smake legendariske Rioja-viner

Produsenten CVNE er godt kjent for de fleste av oss som er glade i spansk vin, og er for mange Rioja på sitt aller beste. Denne kvelden skal vi smake noen av deres aller flotteste viner.

Eksportsjef i CVNE, Carlos Delage, vil guide oss gjennom 10 fantastiske viner denne kvelden, blant annet flere Reserva og Gran Reserva i årganger som er helt umulig å få tak i nå. Carlos vil fortelle oss mer om husets historie og om hva som gjør disse vinene så ettertraktede.

Les mer om CVNE her

Imperial Botellero sin año
Imperial Botellero sin año

CVNE (Compañía Vinícola del Norte del España), bedre kjent som Cune, er udiskutabelt en av de største og beste vinhusene i Rioja. De står bak de velkjente bodegaene Cune, Imperial, Contino og Viña Real.  Vinhuset har i alle år vært kjent for sitt fokus på kvalitet i alle ledd, og deres kombinasjon av tradisjonell vinifikasjon med innovasjon har bidratt til husets status som en av stjernene fra Rioja. Vinene er også kjent for å være svært lagringsdyktige i riktige årganger.

Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg venner, kolleger, kjente og kjære på en uforglemmelig opplevelse!

Kommende kurs

Til toppen