Dagens rett

Ølmarinert kylling

Dersom du ikke tidligere har forsøkt deg på å ølmarinere kjøtt er herved oppfordringen gitt. En utrolig spennende smak er hva du kan forvente deg, og en rekke kjøtttyper kan benyttes til formålet. Med øl i maten må det selvsagt også serveres øl i glasset. Vi har testet sommerølet for deg.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Ølmarinert kylling

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene i en stor plastpose. Kjøl fra én time til én dag. Snu posen av og til.

Forvarm ovnen til 175°C. Putt kylling og marinade i en ca 33 x 22 x 5 cm ovnspanne. Øs med marinade med jevne mellomrom under steking.

Stek kyllingen til kjøttsaften er klar når du stikker en nål i kjøttet, ca 1 time og 20 minutter.

Legg kyllingen på fat. Hell kraften fra pannen i en kjele. Fjern fett fra toppen. Kok inn sausen til ca 2½ dl, i ca 6 minutter. Servér kyllingen med saus, kokt ris og en forfriskende pils.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen