Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Ostepai
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
Paibunn
125
g
200
g
2
ss
Fyll
1
ss
1
stk
250
g
4
stk
3
dl
0.5
ts
Fremgangsmåte
Smuldre smør og mel. Tilsett kaldt vann og lag en jevn deig. La deigen stå kaldt i ca. 30 minutter. Trykk den ut i en smurt paiform. forstek paibunnen.
Lag fyll:
Fres løken blank i smør og fordel den i paiskallet sammen med skinke, laks eller ansjos.
Dryss osten over. Bland sammen egg, melk, persille og pepper og hell eggeblandingen over osten.
Stek retten videre til eggeblandingen er stivnet. Server den varm, gjerne med en grønn salat til.
Her finner du oppskrifter til langt over 100 paier
Her får du svært så praktiske kokketips
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Ragge Strand
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.