Ovnsbakt kveite med grønnsaker
Kveite er en av de nydeligste råvarene vi har, og derfor anbefaler vi med jevne mellomrom retter basert på nettopp kveite. Dagens forslag til drikke opphøyer smaken både på tallerken og i glass.
Redaksjonen
20 Februar 2002 - 01:00
Ovnsbakt kveite med grønnsaker

Fremgangsmåte
Smør aluminiumsfolien med litt olje og legg 1 kveiteskive på hvert ark. Fordel grønnsakene over fiskestykkene og drypp italiensk dressing over. Pakk sammen så det blir en tett pakke.
La den ligge slik og marinere i 15 minutter. Åpne pakkene og strø revet ost på toppen, pakk sammen igjen og legg fiskepakkene i langpannen. Stekes i stekeovn ved 180 - 200 grader ca 10 minutter.
Alternativ:
Legg fiskepakkene på grillen, fisken er ferdig etter ca 15 minutter. Kraften brukes som saus.
Tips:
Denne retten kan varieres på følgende måte:
Mariner fisken i Teryakisaus i stedet for italiensk dressing. Bruk 1 ts revet ingefær, 2 ts finhakket hvitløk og ½ chili sammen med grønnsakene, eller i stedet for noen av dem.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
FrankrikeVolum: 0.750 Pris: 118.90 kr Basisutvalg, kategori 384 POENG
Forsiden akkurat nå