07 November 2013 - 12:37
Vin - Artikler i arkivet
Tittel
Dato
-
07. november 2013
-
07 November 2013 - 12:36
Test av juleølet 2013 - Juleøl med 4,75 - 6,9 prosent
07. november 2013 -
07 November 2013 - 12:35
Test av juleølet 2013 - Juleøl med 7 - 8,9 prosent
07. november 2013 -
07 November 2013 - 12:34
Test av juleølet 2013 - Juleøl med 9 prosent og mer
07. november 2013 -
06 November 2013 - 16:50
Årets mest innovative øl skal kåres
I alt 26 norske øl konkurrerer om tittelen Årets Øl-Innovasjon 2013.06. november 2013 -
06 November 2013 - 13:55
Lagringsdyktig brunello
Disse brunelloene vil gi glede i mange år framover. Dette er god vinvaluta.06. november 2013 -
06 November 2013 - 06:00
God og rimelig ripasso
Denne ripassoen er i motsetning til mange andre i sitt prissjikt svært harmonisk.06. november 2013 -
01 November 2013 - 16:00
Slik er betingelsene for e-postbestilling
Apéritif tilbyr deg å bestille polvarer både for å få varene kjørt hjem til deg eller slik at du kan hente dem selv på et hvilket som helst Vinmonopol. Du kan også lage din egen handleliste dersom du selv vil gå på polet og derved være sikrere på at du få01. november 2013 -
01 November 2013 - 12:41
Nyhetene på polet november 2013
01. november 2013 -
01 November 2013 - 12:40
Nyhetene på polet november 2013 - musserende
01. november 2013 -
01 November 2013 - 12:39
Nyhetene på polet november 2013 - hvitvin og rosévin
01. november 2013 -
01 November 2013 - 12:38
Nyhetene på polet november 2013 - rødvin
01. november 2013 -
01 November 2013 - 12:37
Nyhetene på polet november 2013 - hetvin og dessertvin
01. november 2013 -
01 November 2013 - 12:36
Nyhetene på polet november 2013 - øl
01. november 2013 -
01 November 2013 - 12:35
Nyhetene på polet november 2013 - brennevin og annet
01. november 2013 -
01 November 2013 - 12:00
Dødsgod cocktail med gin
Sterkt skal det være, skal du makte å vekke de døde. Prøv denne oppskriften på den udødelige klassikeren corpse reviver.01. november 2013 -
31 Oktober 2013 - 06:00
Burgunder på «billigsalg»
Denne burgunderen gir svært god valuta for pengene. Dessuten er den biodynamisk framstilt.31. oktober 2013 -
30 Oktober 2013 - 13:55
Tre hedersdager til ende
I Burgund feirer man fortsatt de gamle institusjoner, som Hospices de Beaune, med stor suksess. Hedringen av historien gjøres selvsagt gjennom lange og rikholdige måltider som bare de heldigste lykkes å få billetter til.30. oktober 2013 -
29 Oktober 2013 - 13:55
Røff vin til halloween
Satyricon-vokalistens viner har det som trengs til en blodig feiring. Langt unna andre kjendisviner.29. oktober 2013 -
26 Oktober 2013 - 01:24
Skummelt godt øl
Dette ølet lever opp til navnet. Og er dermed perfekt til den forestående halloweenfeiringen.26. oktober 2013 -
25 Oktober 2013 - 12:00
Drikk en blodig hjerne på halloween
Grøss og gru - denne drinkoppskriften får det til å gå kaldt nedover ryggen på gjestene på den store halloweenfesten.25. oktober 2013 -
25 Oktober 2013 - 09:55
God piemontevin i boks
Denne boksvinen konkurrerer med mange barberaer i prisklassen 150-160 kroner.25. oktober 2013 -
24 Oktober 2013 - 06:00
Det beste champagnekjøpet
Denne champagnen byr på utrolig mye god Mesnil- og chardonnaykarakter for pengene.24. oktober 2013 -
23 Oktober 2013 - 13:55
Champagne i verdensklasse
Olivier Collin som står bak Ulysse Collin er hellig overbevist om at Champagnes potensial er langt fra utnyttet. Selv lager han grand cru-vin fra vinmarker uten cru-status.23. oktober 2013 -
21 Oktober 2013 - 09:00
Utfordringer under vulkanen
Endelig ser det ut til å løsne i området rundt Etna. Unge og lovende vinmakere viser nå en markant entusiasme og iver etter å vise at Sicilia – og Etna - har andre og mer spennende druer enn nero d’avola å by på. Men utfordringene står i kø for Etnas vinp21. oktober 2013