Dagens rett

Pølser Paisanne

Pølser Paisanne kan løselig oversettes med landsens pølser, eller bondepølser. Vi for vår del lar det heller være fransk. Dette er en enkel rett som du kanskje kan lage titt og ofte, enten du har dårlig tid, eller bare har lyst på noe raskt og godt. Da passer det dessuten godt at vinen også kan skaffes i tre-liters kartong.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pølser Paisanne

Fremgangsmåte

Brun pølsene for seg i en panne med smør.

Skjær de kokte potetene i båter og brun dem sammen med løk, mais, paprika og agurk. Smak til med krydder.

Server pølsene med grønnsak- og potetblandingen og gjerne litt rømme og sennep samt godt brød.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen