Dagens rett

Porsjonspizza med rask pizzasaus og salamipølse

La barna pynte pizzaen sin selv med rask pizzasaus og salamipølse

La barna pynte pizzaen sin selv med rask pizzasaus og salamipølse

La barna ha det litt moro med dekorering av sine egne pizzaer. Da blir det ingen sure miner om at "jeg liker ikke ditt eller datt".
30 Juni 2022 - 00:00

Pizza er den perfekte delemat, det er vi lært opp til. Men når alle har forskjellige preferanser, er det fristende å gå for en pizza per hode. 

Selv de minste barna kan delta, så lenge en voksenperson tar seg av det mest utfordrende. Det morsomste er uansett å pynte pizzaen.

Det er også en fin måte å rydde i kjøleskapet på.

Her finner du over 100 pizzaoppskrifter 

Her får du svært så praktiske kokketips

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Porsjonspizza med rask pizzasaus og salamipølse

Porsjonspizza med rask pizzasaus og salamipølse

Fremgangsmåte

Pizzadeig:
Rør gjær ut i det lunkne vannet, ha i olje og halvparten av melet. Rør godt sammen. La røren godgjøre seg i 10 minutter.

Tilsett salt og resten av melet og kna til deigen kjennes glatt og smidig og la den hvile litt.

Del deigen i to og klem delene ut til to tynne leiver.

Legg leivene på et stekebrett med bakepapir og fordel sausen over. Dryss på ost. Skjær tomatene i skiver og legg de på sausen sammen med salami og stek pizzaene midt i ovnen som anvist.

Stek i ovnen ved 240 grader i 4-5 minutter.

Her finner du over 80 pizzaoppskrifter 

Prøv denne oppskriften på pizzasaus 

Slik lager du pizzadeigen selv

Her får du svært så praktiske kokketips

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Mye vin for pengene er en underdrivelse for denne vinen
+
Ukens vin

Mye vin for pengene er en underdrivelse for denne vinen

Dette røverkjøpet er laget av druer fra eldgamle vinstokker og er utrolig nok å finne i 180+ polutsalg. Og det du skal velge for høstferien.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik velger du vin til pizza
Mat og vin i kombinasjon
Vin til pizza

Slik velger du vin til pizza

Pizza er en favoritt hos mange, enten den bestilles eller lages selv. Her hjelper vi deg å velge vin til pizzaen, når du skal kose deg litt ekstra.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Det blir ikke oktoberfest uten brezel, obazda og pils
+
Klubb
Ukens kombo – mat- og ølkombinasjoner

Det blir ikke oktoberfest uten brezel, obazda og pils

Derfor bør du én gang for alle lære deg å bake brezelne selv, og unne deg denne tyske kultpilsneren som belønning.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik bruker du opp maten og sparer penger i samme slengen

Gjør lommeboken og verden en tjeneste ved å endre rutiner og bruke alt du har i kjøleskapet. Her finner du mange gode tips.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Mye vin for pengene er en underdrivelse for denne vinen
+
Ukens vin

Mye vin for pengene er en underdrivelse for denne vinen

Dette røverkjøpet er laget av druer fra eldgamle vinstokker og er utrolig nok å finne i 180+ polutsalg. Og det du skal velge for høstferien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik velger du vin til pizza
Mat og vin i kombinasjon
Vin til pizza

Slik velger du vin til pizza

Pizza er en favoritt hos mange, enten den bestilles eller lages selv. Her hjelper vi deg å velge vin til pizzaen, når du skal kose deg litt ekstra.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking lørdager kl. 14.30 i Oslo

Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt

Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret. Og mye gode bobler på kjøpet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Afterwork på Bettola, boblende italienske viner og nydelig anti pasti
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking 13. oktober i Oslo

Afterwork på Bettola, boblende italienske viner og nydelig anti pasti

Corvezzo lager i stand ekte italiensk aperitivo på Oslos hyggeligste italienske cocktailbar. Bli servert musserende fra Veneto og deilig spekemat og snacks fra Trattoria Popolare.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Spagetti med saus av bakte rotgrønnsaker
Dagens rett
Spagetti med saus av bakte rotgrønnsaker

Spagetti med saus av bakte rotgrønnsaker

Det er ikke mye som overgår sesongens rotgrønnsaker når det kommer til smaksfylde. Derfor skal du bruke dem så ofte som mulig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det blir ikke oktoberfest uten brezel, obazda og pils
+
Klubb
Ukens kombo – mat- og ølkombinasjoner

Det blir ikke oktoberfest uten brezel, obazda og pils

Derfor bør du én gang for alle lære deg å bake brezelne selv, og unne deg denne tyske kultpilsneren som belønning.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her