JULEMAT: Prøv noen nye pepperkaker - uten pepper

Julemat Julebakst

(RuthBlack)

Designerpepperkaker kan bli din nye favoritt

Burberry-pepperkaker

Fremgangsmåte

Bland sirup og sukker i en kjele og la blandingen koke opp. Ta kjelen av platen.

Tilsett Melange i små biter og la den smelte ned under omrøring. La blandingen avkjøles noe og rør deretter inn egget.

Bland krydder og natron inn i melet og rør dette sammen med de øvrige ingrediensene til en deig. Legg deigen i en skål, dekk med plastfolie og la den hvile minst 12 timer i kjøleskapet.

Kjevle deigen ut på et melet bakebord eller bakepapir, og skjær ut formene du ønsker.

Legg kakene på stekebrett dekket med bakepapir.

Stekes ved 180ºC i ca. 8-10 min. Avkjøl kakene på platen.

Glasur:
Bland alle ingrediensene til glasuren til massen er jevn og smidig. Farg glasuren med konditorfarge og fyll den i små plastposer. Knyt igjen og klipp et lite hull i det ene hjørnet like før pepperkakene skal pyntes.
 

Pepperkakene oppbevares i en tett boks, eller brukes som dekorasjon i hjemmet eller på treet.

Prøv noen nye pepperkaker - uten pepper

Slike julekaker har du kanskje ikke bakt før

Og veldig mange oppskrifter på kaker finner du her

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: iStockphoto

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen