Rimelige viner til grillmaten

Rimelige viner til grillmaten

Disse vinene har det som trengs til grillingen – og enda mer enn sist.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Sommerspalten "Gjensyn"
Apéritif smaker i løpet av et år svært mye god vin. Mange av disse fortjener en ekstraordinær omtale, derav spaltene Ukens vin og Godbiter i pollisten .
I sommerferien tar begge spaltene fri, men for Ukens vin benytter vi likevel sommerukene til å hente opp igjen noen av pollistens aller beste kjøp. Viner som år etter år beviser sin kvalitet ved å stikke seg ut i mengden av polets tilbud.
Vi har valgt å kalle denne sommerspalten " gjensyn ", men du som abonnerer på Ukens vin vil motta disse tipsene på e-post.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Mens Los Frailes Monastrell Sinergia 2013 (94018) tar seg av kylling, grønnsaker og hvit fisk fra grillen, har Los Frailes Barrica Sinergia Monastrell Cabernet Sauvignon 2008 (94017) det som skal til for å klare storfe, lam og kraftige pølser. Og om ikke det er nok, så er den rosa utgaven, Los Frailes Monastrell Rosado 2013 (95205) , et veldig godt følge til så vel grillet skalldyr som laks. Eller når du bare har lyst på et forfriskende glass rosé – og det har vi jo ofte på denne tiden av året.

Les mer om ukens gjensyn her

Sist jeg omtalte vinene til denne produsenten var det 2010 som gjaldt for den rene monastrellen. Ut fra notatene å dømme virker 2011 som å ha noe bedre konsentrasjon. Generelt var innhøstningen minst to uker tidligere enn normalt, siden august tro til med sjokkvarme, hvilket ga mer moderate alkoholnivåer og noe lavere volum. Los Frailes har evnet å produsere viner med god friskhet og god frukt som altså smaker utmerket til sommerlige retter.

Flaskefoto: Roger Kolbu (Apéritif)

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille denne ukens vintips trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.

Los Frailes Monastrell 2015

Produsent:
Bodegas Los Frailes
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Spania
Område:
Valencia
Pris:
139,90 kr
Varenummer:
9401801
85 Poeng
Les smaksnotatene »
 

Los Frailes Bilogia 2015

Produsent:
Bodegas Los Frailes
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Spania
Område:
Valencia
Pris:
149,90 kr
Varenummer:
9401701
85 Poeng
Les smaksnotatene »
 

Los Frailes Monastrell Rosado 2013

Produsent:
Bodegas Los Frailes
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Spania
Område:
Valencia
Pris:
126,70 kr
Varenummer:
95205
83 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

 
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen