Rotgrønnsaker er fortsatt like hot - og nå er de på sitt aller beste

Suppe med rotgrønnsaker er et fullverdig måltid

 

En superrask middag som kan varieres og bygges ut i det uendelige. Perfekt for tidsklemme og slunken lommebok.

Buljong med friske grønnsaker

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

1 l
0.5 stk
2 stk
0.5 stk

Fremgangsmåte

Sett på kjelen med vann og kjøttbuljong-terningene.
 
Rens grønnsakene og skjær dem i terninger eller bruk kniven i food-prosessoren og kjør grønnsakene støtvis til du synes de er passe grove.
 
Kok grønnsakene i kjøttsuppen 2-3 min. Smak til med salt og pepper og server med finklippet krus-persille.
 
Røkte kjøttpølser i terninger eller kyllingkjøtt i strimler passer godt i.
 

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen