DAGENS RETT: Chop suey med kylling

Dagens rett Chop suey med kylling

Så enkelt kan du lage chop suey

I dag frister vi med oppskriften på en lettlaget kinesiskinspirert rett til middag.

Alle elsker de gode smakene i det kinesiske kjøkkenet. Og mange prøver seg også som kinakokk hjemme.

For har du en wokpanne, kan du lage klassikere som chop suey på eget kjøkken. Har du bare en stekepanne, går det også fint. Pass bare på at grønnsakene ikke blir for gjennomstekte. De skal ha litt tyggemotstand, da blir retten best.

Flere internasjonale retter

Bestill  dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Chop suey med kylling

Fremgangsmåte

Skjær kyllingkjøttet i strimler. Del løken i tynne båter, gulrøtter og vårløk i tynne skiver. Ha ingrediensene til sausen klar.

Vend kyllingstrimlene i maisennamel og stek dem raskt i olje til de er gjennomstekt. Ta kjøttet ut og fortsett med løk, gulrot og ingefær.

Ha kjøttet tilbake i pannen når grønnsakene er omtrent møre og tilsett de hermetiske wokgrønnsakene sammen med vårløk.

Hell over hønsebuljong og kok opp. Smak til med soyasaus, østerssaus og eventuelt salt og pepper. Server chop suey med jasminris.

Tips:
Hvis du ikke vil bruke hermetiske wokgrønnsaker, kan du erstatte med en pose bønnespirer eller andre friske spirer. 

Internasjonale oppskrifter

De beste oppskriftene med kylling

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen