Sangria drinkoppskrift

Sangria drinkoppskrift

Fremgangsmåte

Sendt inn av Apéritif

Vurder oppskriften

Dark orange drinkoppskrift

Dark orange drinkoppskrift

Fremgangsmåte

  1. Ha bjørnebær og appelsinbitene i et highballglass sammen med sukkerlaken og knus dette sammen med en mudler eller en barskje.
  2. Fyll glasset halvveis opp med knust is og ha i gin og grenadine. Rør rundt og topp opp med knust is.
  3. Ha på bjørnebærlikøren, pynt med friske bjørnebær og ha litt Cointreau på toppen for appelsinsmaken.

Les mer om Rose's i denne artikkelen

Råvare:

Sendt inn av Odd Ivar Strandbakken, Vivaldi Cafe (Trondheim), 2. plass i Rose's Cup 2010

Vurder oppskriften

Grand Crush drinkoppskrift

Grand Crush drinkoppskrift

Fremgangsmåte

  1. Ha appelsinbitene i et stort whiskyglass sammen med Angostura og knus dem sammen med en tremorter eller en barskje.
  2. Fyll opp glasset med knust is og hell over appelsinlikøren.
  3. Rør rundt og server.

Tips: 
Denne drinken kan varieres ved å bytte ut likør og frukt med andre fruktsmaker. Som eple , pære , aprikos eller pasjonsfrukt . Hvis du bruker en lavalkohollikør, kan du tilsette 1 cl cognac for å løfte smaken

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

Sendt inn av Apéritif

Vurder oppskriften

Lun Aften

Lun Aften

Fremgangsmåte

  1. Varm opp rødvinen til maks 70 grader, legg i ingrediensene og la trekke i 20 til 30 minutter.
  2. Sil over i karaffel som har stått med varmt vann, og server med en gang.
  3. Pass på at glassene tåler varme.

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Bjørn Tore Aastorp Ruud

Vurder oppskriften

Baileys med appelsin og kanel drinkoppskrift

Baileys med appelsin og kanel drinkoppskrift

Fremgangsmåte

  1. Ha melken i en kjele og varm den opp til den er god og varm og begynner å ryke. Pass på så den ikke koker.
  2. Ha krydder og appelsinsaften i et varmebestandig glass eller en kopp og hell over den varme melken, rør om.
  3. Ha i Baileys og eventuelt sukker dersom du ønsker drinken noe søtere.
  Tips: Du kan godt erstatte helmelken med en lettere varinat dersom du ønsker det.
 
Råvare:

Sendt inn av Ukens drrink,Bailey

Vurder oppskriften
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Ukens kake

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost

Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her