Jeg kan kjapt lage en is til deg

Jeg kan kjapt lage en is til deg

Iskrem behøver ikke å være usunt. Dagens utgave er både sunn, ultrarask og kjempegod.

Bær er stappfulle av både vitaminer og antioksidanter og ernæringsekspertene råder oss til å spise mye mer av dem. Det burde ikke være så vanskelig å få til, her er litt hjelp på veien.

Ta vare på sommerens bær

Hvilke bær du velger å ha i iskremen er helt opp til deg, her er det fritt valg på øverste hylle. Det viktigste er at de er skikkelig dypfryste.

Hver torsdag serverer vi deg ukens kake , Apéritifs rykende ferske spalte.

Rask is med kesam og bær

Antall porsjoner

6

Tilberedningstid

10 minutter

Ingredienser

300 g
bærblanding, fryst
1 dl

Fremgangsmåte

Kjør alt i en foodprocessor og form til kuler. Serveres med revet sjokolade, frisk frukt eller bær.

Vaniljekesam kan erstattes med lik mengde skyr.

Tips:
For at isen skal bli fast nok er det viktig at bærene er dypfryste.

Mange deilige desserter finner du her

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens kake som nyhetsbrev 

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen