Drikke
Smak Alsaces beste viner – Vinkurs 29. januar i Oslo

Smak Alsaces beste viner – Vinkurs 29. januar i Oslo

Smak enestående viner fra et utvalg av produsenter i et av Frankrikes mest spennende vinområder - Alsace.
01 November 2014 - 11:45

Sett av denne kvelden til et spennende vinarrangement hvor du får oppleve Alsaces vinskatter. Du får smake både nye og eldre årganger, og alle regionens appelasjoner og druetyper er representert.

På denne åpne smakingen kan du tilbringe tiden din ved de utstillerne du selv vil. Lær mer om vinene, opplev nye årganger av favorittene og utforske nye spennende viner. Nederst i artikkelen finner du oversikten over hvilke vinhus som er representert på dette arrangementet.
 

Dette får du oppleve: Utsøkte viner fra 20 vinhus fra Alsace.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Nei.
Arrangementets format: Åpen smaking der du kan smake flere hundre viner.

Dato og tid: Torsdag 29. januar 2015, kl. 16.00 – 19.00.      
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.
Pris: Kroner 350 pr. person.

 

Master Class - "A journey into the delights of Alsace wines"

Denne aftenen har du også mulighet til å lære ytterligere om Alsace gjennom en Master Class med Marianne Johnsen fra Feinschmecker.
Tidspunkt kl. 16.00 - 17.00. Kun 60 plasser. Du kan melde deg på til denne lærerike og populære timen her:

Dette får du oppleve: Utsøkte viner fra 20 vinhus fra Alsace + Master Class kl. 16.00 - 17.00.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Nei.
Arrangementets format: Åpen smaking med flere hundre viner + egen Master Class-smaking.

Dato og tid: Torsdag 29. januar 2015, kl. 16.00 – 19.00 (Master Class kl. 16.00 - 17.00).
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.
Pris: Kroner 375 pr. person.

 
Gå ikke glipp av denne spennende smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en smakfull opplevelse!

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 15.01.15.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no.
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif.
Spørsmål? Send en mail.
 

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få førstehånds tips om nye kurs

Smakingen arrangeres av The Wine Tempter i samarbeid med Apéritif og CIVA.

Du kan oppleve viner fra disse vinhusene denne kvelden:

- HUGEL & FILS SA - RIQUEWIHR
- WOLFBERGER - EGUISHEIM
- DOPFF & IRON - RIQUEWIHR
- LEON BEYER - EGUISHEIM
- DOMAINE MARC KREYDENWEISS - ANDLAU
- DOPFF AU MOULIN - BERGHEIM
- EMILE BEYER - EGUISHEIM
- DOMAINE BOECKEL - MITTELBERGHEIM
- TRIMBACH F.E. - RIBEAUVILLE
- JEAN BIECHER & FILS - SAINT-HIPPOLYTE
- DOMAINE ZIND-HUMBRECHT - TURCKHEIM
- DOMAINE BERNHARD-REIBEL - CHATENOIS
- GUSTAVE LORENTZ - BERGHEIM
- DOMAINE BARMES-BUECHER  - WETTOLSHEIM
- DOMAINE WEINBACH - KAYSERSBERG
- DOMAINE MARCEL DEISS - BERGHEIM
- CAVE JEAN GEILER - INGERSHEIM
- KIENTZ RENE ET FILS - BLIENSCHWILLER
- LA CAVE DES VIGNERONS DE PFAFFENHEIM
- DOMAINE PAUL KUBLER - SOULTZMATT
- LES VINS JEAN-BAPTIST ADAM - AMMESSCHWIHR
- KUENTZ-BAS-ALSACE - HUSSEREN-LES-CHATEAUX
- DOMAINE FRANCOIS SCHMITT - ORSCHWIR 
- DOMAINE FERNAND ENGEL - RORSCHWIR 
- CATTIN FRÈRES - DOMAINE JOSEPH CATTIN - VOEGTLINSHOFFEN
- MURÉ - CLOS SAINT LANDELIN - ROUFFACH 

 

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Chassagne-Montrachet i 2019 er en drømmekombinasjon – som denne
+
Klubb
Viner i begrenset antall kun for abonnenter

Chassagne-Montrachet i 2019 er en drømmekombinasjon – som denne

Den kommer dessuten fra en produsent som først nå er tilgjengelig i Norge, og det er et vellykket møte.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Her finner du gode tips og oppskrifter til midtsommerfesten
Guide

Her finner du gode tips og oppskrifter til midtsommerfesten

Enten du skal kose deg på fjorden, i parken eller i hagen sankthansaften, Apéritif gir deg de beste tipsene og oppskriftene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Klippfisk kan også grilles
Dagens rett
Grillspyd med klippfisk, reker og kamskjell

Klippfisk kan også grilles

Godt utvannet klippfisk gir grillspydene ekstra karakter. Prøv denne oppskriften neste gang du fyrer opp grillen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

En syrlig og krydret drink er som skapt for midtsommer
Ukens drink
Akevitt Sour

En syrlig og krydret drink er som skapt for midtsommer

Akevitt er veldig godt som basis for en sour - her i en sommerlig versjon som kan lages med eller uten skum.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Klippfisk kan også grilles
Dagens rett
Grillspyd med klippfisk, reker og kamskjell

Klippfisk kan også grilles

Godt utvannet klippfisk gir grillspydene ekstra karakter. Prøv denne oppskriften neste gang du fyrer opp grillen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Imponer gjestene med denne vidunderlige ceviche-oppskriften
Dagens rett
Ceviche Chifero

Imponer gjestene med denne vidunderlige ceviche-oppskriften

Denne oppskriften ser kanskje komplisert ut, men er egentlig ganske så enkel. Lager du den klassiske tigermelken kvelden før, har du i tillegg en meget sofistikert middag på under 15 minutter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Gyros er grekernes svar på rullekebab og  er det perfekte tilskuddet til helgekosen
Dagens rett
Gresk gyros

Gyros er grekernes svar på rullekebab og  er det perfekte tilskuddet til helgekosen

Om du har tenkt til å ta frem grillen denne helgen eller kose deg innendørs ,er gyros fredags-middagen du har lengtet etter.

Les hele saken
Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette er den eneste oppskriften du trenger på cæsarsalat
Dagens rett
Klassisk Cæsarsalat

Dette er den eneste oppskriften du trenger på cæsarsalat

Cæsarsalat er kanskje verdens mest berømte salat, og det med god grunn.  Dette er beskjedenhet i all sin prakt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Om du ikke tør å plukke ingrediensene selv, kan du bruke grønnkål fra butikken
Dagens rett
Zrazy fylt med russekål – fylte ukrainske potetboller

Om du ikke tør å plukke ingrediensene selv, kan du bruke grønnkål fra butikken

I disse potetbollene er det nemlig en av de mest forhatte "ugress"-sortene som inngår. Russekål kan du med god samvittighet plukke.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her