Smak verdensberømte supertoscanere – Vinkurs 1. september i Oslo

Smak verdensberømte supertoscanere – Vinkurs 1. september i Oslo

Nå kan du smake supertoscanere på sitt beste. Dette er virkelig en sjelden mulighet du som vininteressert ikke må gå glipp av.

Italia lager noen av verdens mest ettertraktede viner. Få, om noen, topper de enestående supertoscanerne du har muligheten til å smake denne kvelden!

Opplev noen av verdens mest ettertraktede viner

Italias vinproduksjon gjennomgikk en revolusjon på 1970- og 1980-tallet i det de første såkalte supertoscanerne ble lansert.

Supertoscanere lages ofte i svært begrenset antall, og er med sin Bordeaux-karakter og enorme lagringskapasitet svært ettertraktede blant vinkjennere verden over, og når ofte astronomiske priser.

Denne kvelden har du muligheten til å oppleve 3 ulike supertoscanere, den ene av dem, som er Italias mest kjente, i 2 forskjellige årganger.

I tillegg denne kvelden får du smake et utvalg utsøkte pinot-noir viner laget på gamle vinstokker fra et av Argentinas mest fremgangsrike vinhus.

Din guide denne kvelden er Piero Incisa fra Tenuta San Guido og Bodega Chacra. Han er barnebarnet til Mario Incisa Della Rochetta, mannen som skapte Sassicaia og selve konseptet bak supertoscanerne. Piero lærer deg det som er verdt å vite om disse nå så berømte vinene, i tillegg til vinproduksjon i Argentina, og da først og fremst pinot noirer fra dette fremadstormende vinlandet.

Pass på å ikke gå glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig smakfull opplevelse!

Dette får du oppleve: 8 enestående viner, hvorav 4 er supertoscanere.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Nei.
Foredragsholder: Piero Incisa fra Tenuta San Guido og Bodega Chacra. Foredraget holdes på engelsk.

Dato og tid: Mandag 1. september 2014, kl. 18.00 – ca. 20.00.
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.
Pris: Kroner 575 pr. person.

 
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 23.08.14.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no .
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif.
Spørsmål? Send en mail .
 

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få førstehånds tips om nye kurs

Kommende kurs

Til toppen