Dagens rett

Smørbrød med pestomarinerte reker

Smørbrød forbindes nok som oftest med lunsj eller små enkle sammenkomster. Imidlertid kan det bli til et eget helt måltid. Vinforslag følger selvsagt med.

Smørbrød med pestomarinerte reker

Fremgangsmåte

Lag pestosausen. Ha alle ingrediensene i en foodprosessor og kjør til en jevn saus.  Legg rekene i sausen og la de marinere 2-3 timer før de anrettes på et stykke brød.

Tips: De marinerte rekene kan også brukes i en salat.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

//]]]]>
]]>  
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Du velger selv om du vil dele noen av dine oppskrifter med andre brukere av Min Kokebok.

I tillegg har du full tilgang på samtlige oppskrifter i Apéritifs Kokebok samt Dagens rett og kan dermed ved ett enkelt tastetrykk legge enhver av disse oppskriftene inn i din egen kokebok. Straks du har logget deg inn på tjenesten får du opp et nytt valg for dette under samtlige oppskrifter i kokeboka, bartender og Dagens rett. Enkelt og greit. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen