Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Sommerens røde festsalat
Antall porsjoner
4
Ingredienser
1
stk
6
stk
1
stk
1
stk
150
g
150
g
4
stk
Dressing
3
dl
1
pk
1
bunt
100
g
litt
Fremgangsmåte
Lag først dressingen.
Finhakk fennikel (eller brønnkarse), mandler, gressløk og ha over litt grovmalt pepper. Pisk krem og bland inn i majonesen. Bland så inn krydder/nøtte- blandingen.
Kok eggene 8-10 min., skrell og del dem i fire. Riv salaten. Tomater, agurk og reddiker skjæres i skiver. Osten kuttes i terninger og skinken strimles. Legg tomater lagvis med salat, agurk, reddiker, ost, skinke og egg.
Serveres med dressingen ved siden av og fersk gjærbakst.
Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker
Foto: Lisa Westgaard
Drikke som passer til denne oppskriften
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.

Skriv
Dagens
og send til
2004
, og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du
Dagens stop
og sender til
2004
.