Stekt kveite på grønn seng

Fremgangsmåte
Skyll fiskekivene godt, fjern skinn og ben. Tørk godt med kjøkkenpapir. Dryss på salt og pepper og vend dem i hvetemel. Brun 2 ss smør lett og stek fisken ca. 4 minutter på hver side. Bruk panne med høye kanter og lokk til grønnsakene. Smelt 2 ss smør og tilsett hvitløk, purre, timian og mynte. Stek det lett under omrøring. Hell på hvitvin og legg på lokk. La det dampe til purren er mør. Legg i spinat like før servering. Den skal bare "falle sammen" og bli godt gjennomvarm. Dryss på litt salt og pepper. Fordel det grønne på varme tallerkener og legg fiskestykkene på. Nykokte mandelpoteter og evt. en god hollandaisesaus til.
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
ØsterrikeVolum: 0.750 Pris: 153.90 kr Bestillingsutvalg80 POENG