Dagens rett

Stekt laks på bulgursalat med tomat og kikerter

Laks midt i uka har få eller ingen vondt av. Og med en slik udedvanlig lav pris som laks i dag faktisk har, er det synd og skam å ikke nyttiggjøre seg denne godbiten rett som det er. Til dagens lekre utgave finner vi frem en rimelig og spennende ungarsk vin.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Stekt laks på bulgursalat med tomat og kikerter

Fremgangsmåte

Kok opp vann med litt salt, ha i bulguren og la trekke under lokk i 15 minutter. Rør av og til. Avkjøl.

Bland alle ingrediensene til salaten. Stek laksen på varm panne bare på den ene siden i 2-3 minutter. Legg laksen over salaten og server.

Sendt inn av

Foto: Tom Haga

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen