Dagens rett
Foto: (Mari Svenningsen)
Svin a la bernie
Festmat kan du også unne deg i ukedagene. Prøv bare denne enkle, men flotte oppskriften.
Redaksjonen
26 Mai 2008 - 01:00
Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Rask gryte med svinekjøtt og béarnaise
Fremgangsmåte
- Lag béarnaisesausen i en kjele som anvist på posen.
- Skjær purre og del tomatene i små biter.
- Stek kjøttdeig og bacon i en stekepanne med olje. Fres purren sammen med kjøttet i et par minutter.
- Ha i tomatene og hell over sausen, bland sammen. Serveres med ris.
Tips: Om du velger bearnaisesaus fra butikken, kan du smake den til med sitron og frisk estragon for mer smak.
Her finner du mange deilige gryteretter
Vil du lage en gryterett med okse- eller kalvekjøtt ser du her
Eller vil du bruke lammekjøtt i gryta?
Kanskje en fiskegryte frister deg mer?
Hva med en gryterett med bare grønnsaker?
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
Frankrike
Volum: 0.75 l Pris: 329.90 kr Basisutvalget88 POENG -
88 POENG
Forsiden akkurat nå