Smakfulle munnfuller av den deiligste tapas får enhver til å drømme.
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Tapasboller av kylling
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
400
g
2
ss
1.5
ts
0.25
ts
1
stk
4
stk
1
stk
Fremgangsmåte
Ha kyllingkjøttdeig og salt sammen i en matprosessor og kjør deigen sammen til den blir seig.
Tilsett krydder, revet hvitløk og finhakket sjalottløk. Smuldre brødet, tilsett egg og rør alt godt sammen.
Form deigen til små boller og stek dem i litt smør til de er gylne og gjennomstekt.
Server gjerne med en god salat og dipsauser ved siden av.
Tips: Brun gjerne kjøttbollene først og legg dem i en langpanne og stek de ferdige i ovn på 175 grader i 10 minutter.
Sendt inn av Apéritif
Foto: Kim Holthe
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 Poeng
Brooklyn Lager
USA
Volum: 0.350 Pris: 46,00 Basisutvalget -
86 Poeng
Kinn Slåtteøl
Norge
Volum: 0.750 Pris: 99,00 Basisutvalget -
86 Poeng
Trénel Cuvée Rochebonne 2019
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 159,90 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Markus Molitor Tradition Riesling 2018
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 139,90 Basisutvalget
Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.