Tiden er inne for de siste forberedelsene før jul, og lager du en stor ladning av disse medisterkakene har du nok til både middag og julefesten.
Dagens rett
Foto: (Matprat/Mari Svenningsen)
Tapasboller med fiken og koriander
Lag en vri på de vanlige medisterkakene med denne deilige oppskriften. Perfekt til hverdags eller til festbordet.
21 Desember 2009 - 01:00
Tapasboller med fiken og koriander
Fremgangsmåte
- Bland deigen sammen med krydder og fiken.
- Form små boller som du legger på bakepapir i en langpanne. Stek på 225 grader i ca. 10 minutter.
- Ha olje i en litt stor kasserolle og fres løken til den blir blank.
- Tilsett tomater og de nystekte tapasbollene og la alt småkoke i ca. 10 minutter.
- Ingen tapas uten kjøttboller. Her er en julevariant med fiken og koriander.
By på helnorsk tapas som løfter ethvert koldtbord
Her er rettene du skal lage til tapasbordet
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
86 POENG
-
Spania
Volum: 0.75 l Pris: 249.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG -
84 POENG
Forsiden akkurat nå